George Kooymans (Golden Earring) ernstig ziek

George KooymansHet voortbestaan van één van de beste Nederlandse rockbands The Golden Earring hangt aan een zijden draadje nu blijkt dat gitarist, zanger en oprichter George Kooymans ernstig ziek is. Wat er precies met de gitarist aan de hand is, is nog niet bekend maar volgens hun manager, is de gitarist te ziek om nog verderop te treden.

Kooymans richtte in 1961 samen met zijn buurjongen Rinus Gerritsen de band The Tornados op, wat later The Golden Earrings werd en nog later The Golden Earring. Kooymans vormt samen met Boudewijn de Groot en Henny Vrienten ook het trio Vreemde Kostgangers.
Manerger Rob Gerritsen wil nog geen uitspraken doen over de toekomst van Golden Earring. “George is te ziek om nog te spelen en dat zou kunnen betekenen dat de band ophoudt te bestaan. Maar daarover is nog geen definitief besluit genomen.’’Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere