Bob Geldof wilde zelfmoord plegen

foto - Vinyl-Lp : Bob GeldofIn 1996 verliet Paula Yates haar man Bob Geldof voor INXS-zanger Michael Hutchence. Geldof overwoog een tijdlang serieus om een einde aan zijn leven te maken en zelfmoord te plegen. Hij zette de voors en tegens op een rijtje. Uiteindelijk bestond de lijst met redenen om er een eind aan te maken uit twee pagina’s. Het lijstje met redenen om te blijven leven bestond uit twee woorden: "De kinderen." Geldof heeft de stap niet genomen, maar ironisch genoeg hebben zowel Michael Hutchence (1997) als Paula Yates (2000) wel zelfmoord gepleegd.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl