Garfunkel ook naar Nederland

Een dag nadat Paul Simon zijn afscheidstournee aangekondigde, heeft Art Garfunkel bekendgemaakt dat hij gaat toeren in Europa.

Art Garfunkel

Afscheid Paul Simon in Ziggo Dome

Paul Simon komt met zijn 'Homeward Bound The Farewell Tour' naar Nederland! Op zaterdag 7 juli strijkt de singer-songwriter voor de laatste keer neer in Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome. Garfunkel geeft op dinsdag 29 mei 2018 een eenmalig concert in Carré in Amsterdam. Met 'An Evening of Song and Stories' brengt hij het beste uit zijn solocarrière, nieuwe songs én hits uit het Simon & Garfunkel tijdperk.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere