Karla DeVito is eigenlijk Ellen Foley naast Meat Loaf

Er zijn van die artiesten die wereldberoemd zijn zonder dat ze al te veel hits hebben gehad. Je hebt ook artiesten die wel degelijk een dikke hit op hun naam hebben, maar die eigenlijk niemand kent. Ellen Foley was er zo één: ze was de zangeres op een van de grootste rock classics aller tijden, maar bijna niemand die het wist. foto - Vinyl-Lp : fowleyfoto - Vinyl-Lp : meatloafEllen was namelijk de zangeres op ’Paradise By The Dashboard Light’ van Meat Loaf, afkomstig van het album ’Bat out of Hell’ uit 1977. Omdat Ellen’s naam slechts in kleine lettertjes op het platenlabel stond en nog veel belangrijker omdat ze niet eens in de videoclip te zien was, stond eigenlijk niemand er bij stil dat zij gewoon een nummer 1-hit had gescoord. Dat was ook wel een beetje haar eigen schuld, want ze wílde niet eens in de clip van ’Paradise’ optreden. Ze had dat liedje nou eenmaal op een achternamiddag ingezongen in de studio, en had er verder geen behoefte aan om altijd maar herinnerd te worden als "die zangeres naast die dikzak". En dus werd haar plek in de clip ingenomen door Karla DeVito. Niet zo verstandig dus van Ellen, maar amper een half jaar later nam ze revanche. In 1979 stond ze op eigen kracht op nummer 1 in de Top 40 met ’We Belong To The Night’


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere