Fats Domino overleden

Rock-'n-roll-legende Fats Domino, die 89 jaar is geworden, had grote invloed op de muziek uit de jaren 60 en 70. Zo inspireerde hij popsterren als Elvis Presley, Paul McCartney en John Lennon.

Orkaan Katrina

Fats DominoFats, geboren in New Orleans als Antoine Domino, verkocht in de jaren 50 miljoenen platen. Alleen Elvis Presley verkocht er meer. Zijn bekendste nummers zijn Blueberry Hill, Ain't That a Shame en I'm Walking.
Tijdens de orkaan Katrina in 2005 werd zijn huis verwoest en was Fats even onvindbaar, maar later bleek dat hij en zijn familie waren gered door de kustwacht. Artiesten als Paul McCartney, Nora Jones, Neil Young en Elton John brachten in 2007 een album uit met nummers van Domino. Met de opbrengsten ervan kon zijn huis worden herbouwd.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere