Faces-reünie

FacesOp 5 september tijdens het festival Rock’n’Horsepower hebben zanger Rod Stewart, gitarist Ron Wood (Rolling Stones) en drummer Kenney Jones een kort optreden verzorgd. Ze hielpen hiermee om geld op te halen voor de strijd tegen prostaatkanker.

Reünie met orginele leden

Helaas konden bassist Ronnie Lane (overleden in 1997) en Ian McLagan (vorig jaar ook overleden) de Faces-reünie niet meer meemaken. Maar de overige 3 rockers maakten er een prachtige show van met met de uitvoeringen van 7nummers : I Feel So Good, You Can Make Me Dance Sing Or Anything, Ooh La La, I’d Rather Go Blind, (I Know) I’m Losing You, Sweet Little Rock & Roller en uiteraard de grote hit Stay With Me.
In 1993 en in 1986 speelde de groep nog wel eens met elkaar, maar het was nu sinds 40 jaar weer een echt Faces-optreden met alleen de orginele leden.
Vorige maand verscheen ook een nieuwe vinylbox van Faces, inclusief de vier studioalbums die de groep maakte en nummers die niet op de originele lp’s stonden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere