"Elvis, the king, is still alive"

Is de King van de Rock ’n’ Roll niet dood? Leeft de man die de popmuziek in de tweede helft van de twintigste eeuw veranderde nog ergens teruggetrokken voor de hype daarbuiten? foto - Vinyl-Lp : Elvis PresleyIn de loop der jaren zijn er heel wat zogenaamde ’bewijzen’ aangedragen voor de stelling dat Elvis nog goed en wel in leven is. Talloze fans die hem een laatste eer bewezen, merkten op dat het opgebaarde lijk van de King een voor Presley wel erg ongewone haarsnit droeg en ook een neus bezat die sterk afweek van het overbekende en door ontelbaar velen geadoreerde reukorgaan van Elvis. Twee dagen voor zijn dood had de King uitgebreid afscheid genomen van de stafleden van Graceland die hem het dierbaarste waren. De journaliste Gail Giorgio spoorde een man op die luisterde naar de naam Elvis A. Presley… en die 75 miljoen dollar op de bank had staan, voor een groot deel afkomstig van de FBI(Elvis was in 1970 door president Nixon benoemd tot FBI en DEA agent). Zij wijst er ook op dat Elvis vaak de schuilnaam Jon Burrows gebruikte, en dat er inderdaad een man met die naam leefde in het plaatsje Kalamazoo, die niet alleen heel sterk op de King geleek, maar ook een zo goed als identiek handschrift had. Ze ontdekte ten slotte dat Graceland nogal eens credit card rekeningen voor Jon Burrows betaalde… tot in 1991 toe.
Er zouden verscheidene foto’s bestaan van de King… genomen na zijn zogenaamde ‘dood’, en verscheidene mensen zouden ook telefoontjes van hem ontvangen hebben…
Wat er ook van wezen mag, sinds de dood van de King, heeft zijn platenverkoop ongekende hoogten bereikt.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere