Waarom Elvis nooit in Europa optrad

foto - Vinyl-Lp : parkerDe meest invloedrijke Nederlander in de popindustrie wilde niet voor zijn komaf uitkomen. Elvis Presley had een manager, die van Nederlandse afkomst was: "Colonel" Tom Parker heette eigenlijk Andries van Kuijk. De Europese fans hebben Elvis nooit live mogen zien optreden in Europa. Dit had mogelijkerwijs te maken met Colonel Tom Parker. Doordat deze in het Amerikaanse leger op Hawaï had gediend, was hij zijn Nederlands staatsburgerschap kwijtgeraakt. Omdat van Kuijk als verstekeling de VS was binnengedrongen, was hij illegaal. Hij wilde Amerika niet meer uit, omdat hij er niet op vertrouwde het land weer binnen te komen. Van Kuijk was zijn familie ook nooit meer gaan opzoeken, en zijn naam werd in verband gebracht met een moord, die vlak voor zijn plotselinge vertrek naar Amerika gepleegd werd. Dries van Kuijk, alias Colonel Tom Parker, overleed in 1997 aan een beroerte in Las Vegas.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere