Elton John gaat in september voor de laatste keer op wereldtournee.

Op 15 mei 2019 staat Elton John, die meer dan 300 miljoen opnames verkocht, voor het laatst in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Laatste tour van een wereld artiest

Elton JohnDe Farewell Yellow Brick Road Tour begint in de Verenigde Staten. Volgens John duurt de tour drie jaar, omdat hij alle landen waar hij populair is eer aan wil doen. Daarna houdt hij op met optreden.
Elton John is een der best verkochte artiesten aller tijden. Van de heruitgave uit 1997 van de single Candle in the Wind (origineel uit 1973), gemaakt naar aanleiding van het overlijden van de Britse prinses Diana, werden meer dan 33 miljoen exemplaren verkocht. Sir Elton John (een legende) stopt dus met optreden.

Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere