Tribute voor Elton John

Elton JohnEd Sheeran, Pink, Dolly Parton, Miley Cyrus, Mary J. Blige, Lady Gagam, Willie Nelson, Coldplay, Sam Smith,The Killers, Demi Lovato en Queens of the Stone Age zijn allemaal te horen op een tweedelig tribute album voor Elton John. Het tribute album volgt na Johns aankondiging in januari om te gaan stoppen met touren. Voor hij dat doet maakt hij nog één grote tournee. 15 mei en 8 juni 2019 is hij te zien in het Ziggo Dome, Amsterdam.

Elton John : “Ik ben van plan mijn passie en creativiteit, waarmee ik fans decennialang heb vermaakt, mee te brengen op mijn laatste tournee. Ik zie ernaar uit om, nadat de tournee eindigt, dat hoofdstuk van mijn leven af te sluiten, afscheid te nemen van mijn toerende leven en meer tijd te besteden aan de opvoeding van mijn kinderen.”Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl