ELO komt met nieuw album en FleetWood Mac naar Nederland

Elo

Na de terugkeer van Electric Light Orchestra op het podium afgelopen september komt de band nu zeer waarschijnlijk in 2015 uit met een gloednieuw album. In 2001 kwam de groep onder leiding van Jeff Lynne uit met hun laatste album "Zoom".
Fleetwood-mac-2014Tevens zal de band weer bij elkaar komen voor het geven van live-concerten. Of dit echt een tour wordt en of ze ook in Nedrland komen, is nog niet bekend. In de gaten houden dus.

De Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac komt naar Nederland met zijn On With The Show Tour. Hiermee reist de groep momenteel door de Verenigde Staten. Na een afwezigheid van zo'n zestien jaar heeft zangeres en toetseniste Christine McVie zich weer aangesloten bij de band. Ze geven dan op 1 juni, in de volledige bezetting, een optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl