Nieuw album van Electric Light Orchestra

Elo komt na 15 jaar weer met een nieuw album.

Succes jaren 70 en 80

EloDe uit Birmingham komende Engelse groep Electric Light Orchestra werd in 1971 opgericht door Roy Wood, Jeff Lynne en Bev Bevan die voorheen alle drie bij de psychedelische popgroep The Move hadden gespeeld. Jeff Lynne werd later de gangmaker van de band. In de jaren 70 en 80 was de band zeer succesvol. Het meest recente ELO-album Zoom, dat in 2001 verscheen, was echter aanzienlijk minder succesvol dan de voorgangers.
Op 14 September 2014 gaf Elo een concert op een muziekfestival van de BBC Festival in One Day. Bij die gelegenheid werden louter oude successen gespeeld. Jeff Lynne was na afloop zo enthousiast dat hij verklaarde onmiddellijk nieuwe nummers te gaan schrijven.
Nu dus een nieuw album. Wanneer de nieuwe plaat van de groep verschijnt is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere