Eddie van Halen overleden

Eddie van Halen, medeoprichter en gitarist van de hardrockband Van Halen, is dinsdag op 65-jarige leeftijd overleden.

Een van de beste gitaristen

De Nederlands-Amerikaanse gitarist, die in 1955 werd geboren in Amsterdam, kampte al lange tijd met gezondheidsproblemen. Hij stierf aan de gevolgen van keelkanker.
Eddy van HalenDe muzikant wordt gezien als een van de invloedrijkste gitaristen aller tijden. Zijn solo's op nummers als Jump, Runnin' with the Devil en zijn gitaarsolo Eruption beïnvloeden vandaag de dag veel andere gitaristen. Van Halen werkte ook aan muziek van vele bekende artiesten, waaronder het nummer Beat It van Michael Jackson, waar hij de gitaarsolo op zich nam.
Hij werd in 2012 door lezers van het tijdschrift Guitar World uitgeroepen tot beste gitarist ooit. Van Halen werd in 2007 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere