Maurice White, oprichter van Earth, Wind & Fire, overleden

Oprichter en zanger van Earth, Wind & Fire Maurice White is op 3 februari in zijn slaap op 74-jarige leeftijd overleden. Hij leed al geruime tijd aan de ziekte Parkinson.

Wereldwijd meer dan 90 miljoen albums verkocht

Earth Wind & FireEarth, Wind & Fire werd in de jaren 60 door White opgericht en werd vooral eind jaren 70 bekend door soul, funk, jazz-, discomuziek en andere muziekstijlen te combineren, waarbij er prominente rollen waren voor percussie, blazers, kalimba, bas en zang. Tot de grote hits van de groep behoren nummers als Fantasy, September, Shining Star, Boogie Wonderland en Got to get you into my life.
De band had een grote invloed op de popmuziek en heeft meeer dan 90 miljoen albums verkocht. Ze werden in de loop der jaren zes keer als band onderscheiden met een Grammy Award en kregen in 2000 een plekje in de Rock & Roll Hall of Fame.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere