Oprichter van The Eagles, Glenn Frey, overleden

Glenn Frey, één van de oprichters van de Amerikaanse band The Eagles, is op 67-jarige leeftijd overleden.

Glenn FreyComplicatie na operatie

Frey was herstellende van een operatie die hij in november in New York had ondergaan. Door complicaties was zijn toestand de laatste dagen verslechterd. Hij overleed maandag 18 januari aan de gevolgen van reumatoïde artritis, een acute dikkedarmontsteking en een longontsteking.
In 1971 richtte Frey, samen met Don Henley, de inmiddels legendarische band The Eagles op, waarin hij zelf verantwoordelijk was voor gitaar, keyboard en zang. 
Glenn was medeauteur van de meeste Eagles-hits, waaronder Take it Easy, Tequila Sunrise, Lyin Eyes en Heartache Tonight, en natuurlijk Hotel California en Desperado. Het album Eagles - Their Greatest Hits 1971-1975 is het best verkochte album aller tijden in de Verenigde Staten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere