The Eagles raakten verstrikt en kwamen er niet meer uit

Het door Don Henley geschreven Hotel California is geen verwijzing naar een bestaand gebouw maar een metafoor voor de in de ogen van de Eagles normloze decadentie van de westkust van Amerika, halverwege de jaren zeventig. foto - Vinyl-Lp : eaglesJe raakt erin verstrikt en je komt er nooit meer uit. Dat gold in zekere mate voor de bandleden van de Eagles zelf ook, zoals de groep in een interview in 1993 toegeeft. Tijdens de promotie-tour van het studioalbum "The Long Run" werden de onderlinge ruzies steeds heftiger, met als triest hoogtepunt de arrestatie van Don Henley op 21 november 1980, toen er – nadat een 16-jarige prostituee in zijn hotelkamer door drugs was bevangen - cocaïne, Quaaludes en marihuana in zijn hotelkamer werd gevonden. Later zou Henley hiervoor veroordeeld worden. In 1994 komen The Eagles weer officieel bij elkaar en hebben nu wereldwijd meer dan 120 miljoen albums verkocht en behaalden in de Verenigde Staten vijf nummer 1 singles en vier Grammy Awards. De Amerikaanse band is in 1998 opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere