The Eagles komen 3 juni naar Ziggo Dome.

De Eagles - Don Henley, Joe Walsh en Timothy B. Schmit, met Vince Gill en Deacon Frey – zullen tijdens dit tournee klassiekers spelen uit hun gehele carrière zoals ‘Hotel California’, ‘One of These Nights’, ‘Life in the Fast Lane’ en ‘Desperado’.

Zoon van Glenn Frey doet mee

EaglesAls de bestverkopende Amerikaanse band uit de jaren '70, en een van de bestverkopende acts aller tijden, hebben de Eagles wereldwijd meer dan 150 miljoen albums verkocht, zes nummer 1 albums gescoord en vijf keer bovenaan de singles hitlijsten gestaan.  Begin 2016 werd bekendgemaakt dat Glenn Frey, een van de oprichters en leider van de band, aan de gevolgen van reuma en een longontsteking was overleden. De band heeft Deacon Frey, zoon van Glenn Frey, en countrymuzikant Vince Gill aangewezen als vervangers van Glenn Frey.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl