Dylan komt naar Nederland

De legendarische Bob Dylan komt op 16 en 17 oktober 2022 naar Nederland met zijn The Rough and Rowdy Ways World Tour. Bob DylanHij treedt op in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop voor de concerten begint op 14 juli om 11.00 uur. Het gebruik van telefoons is niet toegestaan in de Amsterdamse concertzaal, meldt concertorganisator Mojo. Bij aankomst moeten bezoekers hun telefoon in een afsluitbaar zakje stoppen. Dat krijgen zij bij de ingang. Om die reden wordt ook geadviseerd de tickets vooraf te printen en niet op een telefoon te laten zien. Bij noodgevallen kan het telefoonzakje op bepaalde plekken geopend worden. Mensen met een medische noodzaak mogen hun telefoon wel gebruiken. Het is de eerste keer in ruim vijf jaar dat de Amerikaanse zanger in Nederland optreedt.
De dan 82-jarige artiest speelt ook dit najaar in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk. Eerder speelde Bob Dylan al met deze tour in de Verenigde Staten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere