Drummer Charlie Watts van legendarische band Rolling Stones overleden

Charlie Watts, die al enige tijd aan kanker leed, is dinsdag 24 augustus op 80 jarige leeftijd vredig en in het bijzijn van zijn familie in een Londens ziekenhuis overleden.
CharlieWattsEerder deze maand werd al bekend dat hij niet met de nog altijd zeer populaire band mee zou gaan op tournee door Amerika.
Watts was het oudste, en na zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards, ook het langst zittende lid van de Stones. Hij kwam er begin 1963 bij, een half jaar nadat de groep voor het eerst als ‘the Rollin’ Stones’ had opgetreden met Watts’ voorganger, Tony Chapman. De band ontpopte zich tot een van de belangrijkste bands uit de geschiedenis van de rock-'n'-roll. Naast de Beatles zijn ze voor velen de beste band van de laatste 60 jaar.
In 2016 rangschikte het tijdschrift Rolling Stone hem op nummer 12 in de lijst van beste drummers aller tijden.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl