Vandaag in 1970 was het laatste concert van The Doors met Jim Morrison

Vandaag 44 jaar geleden speelden The Doors in The Warehouse in New Orleans. Het blijkt later het laatste concert van The Doors te zijn met Jim Morrison als zanger. doorsHet optreden werd een ramp, Morrison was in een zeer slechte toestand, liep met zijn microfoon te gooien, en stortte uiteindelijk in elkaar. Het optreden voor de volgende dag In Baton Rouge werd afgezegd. Morrison zat al langer in een neerwaartse spiraal van alcohol en drugs. Zijn hart leek niet meer echt in de muziek te zitten. Halverwege de show vergat hij plotseling de songteksten en ging hij steeds ongeïnteresseerd op de verhoging voor het drumstel zitten. De merkbaar ongelukkige muzikant werd later in 1971 dood gevonden in zijn badkuip in Parijs.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere