Fats Domino vermist bij orkaan Katrina

foto - Vinyl-Lp : fatsdominoHet huis van Rhythm en blueszanger Fats Domino (van het bekende nummer “Blueberry Hill”} werd zwaar getroffen door orkaan Katrina. Domino laadde op dat moment enkele gouden platen in zijn auto. "Veel van mijn spullen zijn niet meer bruikbaar maar ik ben er zelf, godzijdank, nog wel", vertelde hij aan nieuwsgierige omstanders. Bezorgde fans hadden met graffiti de tekst 'rust in vrede' op zijn voordeur gespoten. "Maar ik ben toch echt springlevend", lachte de77-jarige pianist. Domino was na de storm enige dagen vermist tot zijn dochter hem herkende op foto's van geëvacueerden. De oproep om voor de orkaan te evacueren, had hij genegeerd.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere