Doe Maar komt weer eens bij elkaar

Henny Vrienten, Ernst Jansz, , Rene van Collem en Jan Hendriks geven in juni 2016 2 concerten in het Ziggo Dome.

Doe Maar32 jaar later

Het concert gaat heten "Doe maar - 32 jaar later" en de data zijn 14 en 15 juni. De titel is een knipoog naar hun eerste grote hit Sinds 1 Dag of 2 (32 Jaar).
Ernst Jansz vertelde in RTL Late Night dat Doe Maar een zo breed mogelijk repertoire zal spelen tijdens het 2,5 uur durende concert. Kenny B zal één van de gasartiesten zijn.
Doe Maar is één van de meest succesvolle popgroepen uit de Nederlandse geschiedenis. Begin jaren 80 hadden ze vele hits zoals 32 jaar(Sinds 1 dag of 2), Belle Helene, Is dit alles, Pa, Smoorverliefd, Doris Day, De bom en Eén nacht alleen.
De groep viel uiteen in 1984, maar daarna waren er zeer succesvolle reünieconcerten in 2000 en 2008. In 2012 speelde Doe Maar vier keer in een uitverkocht GelreDome in Arnhem.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere