Muzieklegende Diana Ross krijgt de Lifetime Achievement Award

De 73-jarige oud-Supremes zangeres Diana Ross kreeg bij de American Music Awards in Los Angeles de Lifetime Achievement Award uitgereikt.

Diana RossTalloze hits

Ross heeft als soloarties, maar ook met The Supremes of in een duet talloze hits gehad zoals Stop in the Name of Love, You Can’t Hurry Love, Come See About Me, Where Did Our Love Go, Love Child, Love Hangover, Ain’t No Mountain High Enough, Baby Love, Upside Down en Endless Love. En dit is nog maar een heel klein gedeelte van haar oeuvre.
De zangeres, die grote vriendin was van Michael Jackson, werd door de Obama's via een videoboodschap gefeliciteerd en trakteerde het publiek ook op een spetterend optreden, waarin ze een aantal van haar grootste hits zong.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere