Top van Classic Rock bij elkaar op festival

Bob Dylan, The Rolling Stones, Roger Waters, Paul McCartney, The Who en Neil Young op hetzelfde festival.

Desert Trip : het grootste rockfestival voor pensionado's

deserttripEen uniek bijeenzijn op Oktober 7·8·9 & 14·15·16. Zie het uniek affiche van de Desert Trip festival. De line-up van dit festival had niet misstaan op het affiche van een rockfestival uit de jaren zestig. Slechts zes bands treden erop tijdens dit driedaagse festival. Maar allemaal zo legendarisch dat de 70.000 bezoekers er vele honderden dollars voor over hebben en er duizenden kilometers voor willen reizen om ze te zien.
De gemiddelde leeftijd van de bands die er spelen is 72,5 jaar. Bob Dylan, Roger Waters, Paul McCartney, The Who en Neil Young, ze zitten allemaal inmiddels meer dan vijftig jaar in het vak en treden hier nu op bij ongeveer 40 graden Celsius. Op vrijdag doet Dylan weinig moeite om het zijn publiek naar de zin te maken. In de anderhalf uur dat hij op het podium staat, richt hij zich met geen woord tot de toeschouwers. En toch raakt Dylan je, met zijn stem die met de jaren alleen maar beter wordt, heser en dieper, soms gruizig als Tom Waits, soms breekbaar als de late Johnny Cash.
Als de Stones een uur later het podium betreden, begint het feest waar iedereen op heeft zitten wachten. Van openingsnummer Start Me Up tot afsluiter Satisfaction staat het publiek te dansen op de tribunes en voor de meegebrachte klapstoeltjes.
De zaterdagavond werd geopend door Neil Young, die een ontroerende, politieke show bracht. De 74-jarige Paul McCartney speelt daarna twee uur lang de beste nummers uit zijn enorme repertoire. Geweldig optreden. Hoe houdt deze man het vol.
Op dag drie gaat The Who als een stel jonge honden van start met hits als ‘Who Are You’ en ‘My Generation’. De band speelt strakker dan menige jonge band.
Roger Waters sluit het festival af met een theatrale show in de stijl van Pink Floyd.
Een unieke show.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere