Boudewijn de Groot krijgt de Lifetime Achievement Award

Boudewijn de Groot krijgt vanavond (15 februari) tijdens de uitreiking van de Buma Awards de Lifetime Achievement Award voor zijn hele oeuvre.

Boudewijn de GrootPerformer van veel hits werd al eerder geëerd

Boudewijn de Groot, die al meer dan 50 jaar actief is en wel eens de Nederlandse Bob Dylan werd genoemd, heeft vele hits op zijn naam staan, zoals de jaren 60 hits 'Een meisje van 16', 'Welterusten, Mijnheer de President', 'Het Land van Maas en Waal', 'Testament' en later ook 'Avond' dat zelfs een keer nummer 1 heeft gestaan in de top 2000.
De Groot wer al eens eerder onderscheiden. In 1998 werd hij beloond met een Edison voor zijn totale oeuvre en in 1999 werd hij, samen met zijn tekstschrijver wijlen Lennaert Nijgh, benoemd tot ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. In 2000 kreeg hij, als eerste artiest, de Radio 2 Zendtijdprijs toegekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere