De frontman van Gerry and the Pacemakers, Gerry Marsden, overleden.

Zanger Gerry Marsden is na een kort ziekbed, een infectie aan zijn hart, op 3 januari 2021 overleden.

Lijflied van Liverpool

Gerry and The PacemakersDe frontman van de Liverpoolse band Gerry and the Pacemakers is vooral bekend van het nummer You'll Never Walk Alone uit 1963. Het nummer, dat werd geschreven in 1945 door Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II voor de musical Carousel, werd vooral bekend doordat het het lijflied werd van de fans van de voetbalclub Liverpool. Tijdens iedere wedstrijd zingen de fans het nummer. Tegenwoordig zijn de woorden You'll Never Walk Alone opgenomen in het clublogo.
Op 20 maart 2020 draaiden meer dan 180 radiostations in ruim dertig landen in Europa het nummer tegelijkertijd om alle medewerkers in vitale beroepen een hart onder de riem te steken.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere