De Dijk stopt ermee

Na 41 jaar vindt de 69-jarige Huub van der Lubbe het na de tournee die tot eind december duurt wel mooi geweest.
De DijkVan der Lubbe zegt zich bevrijd te voelen nu het woord er uit is. "Iedereen vindt het vreselijk jammer, ook de crew en het management, maar ik geloof niet dat er scheve gezichten zijn. Natuurlijk, er was ongeloof, het niet-willen. Dat kan ook niet anders na 41 jaar, met zo'n hecht gezelschap. Het zal hoe dan ook een proces zijn. Daarom is het ook fijn dat we nog gaan toeren, dan kan het spelenderwijs een beetje inzinken bij iedereen."
De Dijk, vernoemd naar de Amsterdamse Zeedijk, scoorde hits als Mag het licht uit, Ik kan het niet alleen, Bloedend Hart, Dansen op de vulkaan en Als ze er niet is. De groep won diverse prijzen als de Zilveren Harp in 1987, de Gouden Harp in 1993, de Edison Oeuvreprijs in 2005 en de Popprijs in 2008.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere