50 jaar David Bowie op 2 lp's

David Bowie (67) zit vijftig jaar in het vak en dat moet gevierd worden. Naast een overzichtstentoonstelling in Londen, een documentaire, een biografie en een festival in Paradiso, kwam deze maand het compilatiealbum Nothing Has Changed uit. david-bowie-nothing-has-changedEn een bijzondere dubbel lp is het zeker. Met Nothing Has Changed hebben we een Bowie-verzamelaar die alle andere Bowie-verzamelaars overbodig maakt. Volgens Jan Vollaard van NRC Handelsblad geeft de compilatie "een duizelingwekkend beeld van de veranderingen die de grootste kameleon uit de pophistorie heeft doorgemaakt". Grootste verrassing is misschien wel het nieuwe Sue (Or In A Season Of Crime), waarop Bowie avant-garde jazz vermengt met drum 'n bass en een vleugje Brian Eno. En natuurlijk mag het nummer Where Are We Now? van het geweldige laatste album The Next Day niet ontbreken. Vrijwel iedereen dacht dat de door hartproblemen geplaagde superster zich definitief van het wereldtoneel had teruggetrokken, maar niets bleek minder waar. Gelukkig maar. Laten we hopen, dat we een nog een tijdje van hem kunnen genieten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere