David Bowie komt met nieuw album

Wanneer David Bowie 69 wordt, zal hij diezelfde dag, 8 januari, zijn nieuwe album Blackstar lanceren.

Experimentele muziek

David BowieDe titelsong wordt gebruikt voor de nieuwe televisieserie The Last Panthers en is sinds begin deze maand gedeeltelijk op internet te horen. Op 19 november wordt de gehele track, die ongeveer 10 minuten duurt, gelanceerd en omvat behalve Bowies bijzondere stem, goriaanse zangpartijen, een gedeelte soul en elektronische beats.
Het album zelf, dat opgenomen is in New York, wordt omschreven als "compleet knettergek" en bestaat uit zeven nieuwe nummers en duurt 45 minuten. Volgens The Times of London is de muziek van Bowie op deze plaat beïnvloed door bands als Kraftwerk en Can.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl