David Bowie-the Blackstar-overleden aan kanker

Rockmuzikant David Bowie is zondag op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleden.

David BowieFenomeen al 18 maanden ziek

Op zijn website is te lezen dat Bowie een maandenlange strijd tegen kanker achter de rug heeft. Dat hij ziek was komt nu pas in de publiciteit. Afgelopen vrijdag vierde Bowie zijn verjaardag nog met het uitbrengen van een nieuw album: Blackstar. Dit album werd door de internationale pers zeer enthousiast ontvangen. In het Groninger Museum is op dit moment een grote expositie over zijn carrière en zijn werk.
Bowie wordt gezien als één van de meest invloedrijke popartiesten van de afgelopen 50 jaar. De wereld staat vandaag even stil. Een groot fenomeen is ons ontvallen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere