Museum voor Bowie opent in december in Groningen

De grote tentoonstelling over David Bowie in het Groninger Museum, die opent in december, toont meer dan driehonderd objecten uit het persoonlijke archief van de Britse artiest.

Overzicht van zijn carrière

David BowieDe expositie toont meer dan driehonderd objecten uit het persoonlijke archief van de Britse artiest. Het is het eerste internationale overzicht van zijn carrière en laat onder meer handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto's, ontwerpen van albums en ander bijzonder materiaal uit de afgelopen vijftig jaar zien.

Reizende tentoonstelling

De tentoonstelling, die al meer dan 1 miljoen bezoekers heeft getrokken, begon in 2013 in het Victoria & Albert Museum in Londen en reisde daarna naar Toronto, Sao Paulo, Berlijn, Chicago,Parijs, Melbourne (vanaf dit weekend) en straks dus Groningen. Dit is dan gelijk de laatste locatie in Europa.
Vanaf eind augustus zijn er al tickets online te krijgen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere