Ex-Fleetwood Mac gitarist overleden

Danny Kirwan, voormalig gitarist van Fleetwood Mac, is op 68-jarige leeftijd overleden.

Danny Kirwan

Gitarist van het eerste uur

Hij werd al op 18-jarige leeftijd lid van Fleetwood Mac. Het eerste nummer waarop Kirwan meespeelde was de megahit Albatross. Hij werd al gauw een belangrijk figuur voor de band en nam vijf studioalbums met de groep opgenomen. Door een alcoholprobleem wer Danny in 1972 uit de band gezet.
Na Fleetwood Mac heeft Danny Kirwan nog wel in enkele groepen gespeeld zoals Tramp en Hungry Fighte en deed hij wat solowerk, maar zonder veel succes. Zijn gezondheidstoestand ging steeds verder achteruit. In de jaren '80 en '90 was hij zelfs tijdelijk dakloos. In 1998 werd hij ingewijd in de "Rock and Roll Hall Of Fame" voor zijn werk met Fleetwood Mac, maar hij stuurde zijn kat naar de bijhorende ceremonie.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere