Lionel Richie gaat film produceren over soulzanger Curtis Mayfield

Richie, die goed bevriend was met Mayfield, werkt bij deze biografische film samen met Altheida Mayfield, de weduwe van de artiest.

Grote invloed op soul en hiphop

Curtis MayfieldCurtis hoge tenorstem en de symfonische soul was van grote invloed op de soul en de hiphop. Veel van zijn hits, waaronder "Move on Up", "Superfly", Keep on Pushing", "People Get Ready" en "We're a Winner", met de groep The Impressions ", waren politieke boodschappen, vooral gericht op de rassenproblematiek. Na een ongeluk tijdens een concert in 1990 raakt Curtis tot aan zijn nek verlamd. Tevens werden zijn benen geamputeerd in 1998 door diabetes. Hij overleed eind 1999 en werd 57 jaar oud.
Wanneer de film uit komt, is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl