Topalbum van Supertramp in zeer goede kwaliteit weer te verkrijgen

Crime Of The Century zorgde in 1974 voor de wereldwijde doorbraak van Supertramp. Nummers als School, Bloody Well Right en Dreamer waren overal te horen. Supertramp Crime Of The CenturyEigenlijk was en is elk nummer van dit album een topper, waarbij het geweldige nummer Rudy er misschien wel samen met School uitspringt. Kortom een absoluut meesterwerk. Nu 40 jaar later klinkt het nog even fris en compleet. Dat is deels te danken aan de nieuwe mastering. Tevens is het album aangevuld met nummers van een optreden in 1975 in de Hammersmith Odeon in Londen. Hierdoor zijn er ook nummers van het album Crisis? What Crisis? bij. En dat maakt het geheel er niet zwakker op.
De opnames zijn van een zeer hoog niveau. Dit geldt zeker ook voor de live-uitvoeringen, die zeker niet kunstmatige en gepleisterd klinken.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl