Concert van Elton John live bij Disney+ te zien

Elton John, die bezig is aan zijn afscheidstournee, treedt op 20 november op in het Dodger Stadium in Los Angeles. Elton JohnDit concert , het laatste in de Verenigde Staten, wordt internationaal live uitgezonden op streamingdienst Disney+ en is dus in Nederland in de nacht van zondag 20 op maandag 21 november te zien.
Het is nog niet het laatste concert uit zijn carrière. Hij reist namelijk volgend jaar nog af naar Australië en Nieuw-Zeeland en toert nog eenmaal door Europa. In Nederland vond zijn laatste concert afgelopen juni al plaats in het GelreDome. Hij staat op 27 en 28 mei 2023 nog wel in het Sportpaleis in Antwerpen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere