Cliff Richard komt met nieuw album

Ter ere van zijn 80e verjaardag breng Sir Cliff Richard eind oktober een nieuw album Music… The Air That I Breathe uit.

Cliff Richard

De zanger nam het album samen op met bevriende artiesten die hij bewondert. Zo zijn er duetten met Bonnie Tyler, Albert Hammond, The Bellamy Brothers en Sheila Walsh op te vinden.
Voor het twaalf nummers tellende album werden de twee nieuwe composities Falling For You en PS Please geschreven. Verder nam Richard nieuwe versies op van klassiekers van onder anderen The Beatles en The Bee Gees.
Richard zit al meer dan 60 jaar in het vak en bracht meer dan 40 studioalbums uit. In 1995 werd hij - geboren als Harry Rodger Webb - geridderd en is zijn artiestennaam, Cliff Richard, sindsdien ook zijn officiële naam.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere