Cliff Richard krijgt schadevergoeding van BBC

De Britse politie deed in 2014 een huiszoeking in het appartement van zanger Cliff Richard om bewijs te zoeken voor een seksdelict in de jaren '80.  Cliff RichardRichard zou seksuele handelingen hebben uitgevoerd met een jongetje jonger dan 16 jaar oud. De BBC zond beelden van de politie-inval live uit. In juni 2016 werd bekend dat Richard niet werd vervolgd.

Richard begon een proces tegen de BBC. Hij dacht door de live beelden dat de hele wereld hem voortaan zou zien als een ,,crimineel'' en vond dat de BBC zijn reputatie had besmeurd. Hij heeft nu het proces gewonnen en ontvangt ongeveer €235.000 schadevergoeding. De 77-jarige Richard schikte vorig jaar mei al met de politie. Een verslaggever van de BBC had de politie ten tijde van de inval benaderd en gezegd te weten van het onderzoek naar Richard. Daarna werd de informatie over de inval gedeeld. Van de politie kreeg Richard een schadevergoeding van ruim 460.000 euro.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere