Gerechtigheid voor Cliff Richard

De Britse zanger Cliff Richard (77), die onterecht werd beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige, heeft een schadevergoeding van ruim 810.000 euro van de politie gekregen.

Richard klaagt nu de BBC aan

Cliff RichardRichard heeft een zaak tegen de BBC aangespannen omdat de Britse publieke omroep beelden van de inval van de politie in het huis van de zanger, waarmee het in augustus 2014 begon, live op de televisie uitzond. De zanger vindt dat de BBC zijn reputatie heeft besmeurd. De advocaat van Richard noemt de werkwijze van de BBC opdringerig. Volgens hem was er geen openbaar belang bij openbaarmaking.
In 2015 oordeelde een onderzoekscommissie al dat de politie de fout in was gegaan door informatie door te geven aan de zender.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl