Ouwe lullen festival


Classic RockZe komen allemaal weer terug: Sting/Paul Simon, Ac/Dc, Fleetwood Mac, Paul McCartney, The Who, Toto, Supertramp en nu ook, in oktober, Don Maclean. In het luxueuze Carré wel te verstaan. Na een bepaalde leeftijd hoor je namelijk automatisch bij de elite.

Terug naar de Classic Rock?

Toch klinkt het uit mijn mond nogal vreemd: 'terug'. Ik ben immers niet de leeftijd om deze artiesten uit de classic rock werkelijk meegemaakt te hebben. En toch voelt het ook voor mij als nostalgie. Ik heb ze wellicht nooit eerder zien optreden, ik ben er wel degelijk mee opgegroeid. Geen vakantieherinnering die niet gekoppeld is aan zo'n classic rock artiest.

Het is dan ook niet voor niets dat mijn hart sneller gaat kloppen van een, in de woorden van mijn man 'ouwe lullen festival' Bospop. Waar modern en classic rock nu echt hand in hand gaan: Europe, ZZ Top, Fish, Steven Wilson, Anathema, Dream Theater. Allemaal op één festival, ik vind het nogal wat. 'Ouwe lullen festival'? Nou en, misschien hoor ik daar ook nu bij. Ik ben 35 en ik vind de Linda en de Libelle ook leuk.

En dus ga ik in mei naar Toto en misschien wel naar Bospop in Weert. Terwijl ik in de auto luister naar Radio 2 of Radio 10 Gold. En ik ben er nog trots op ook.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere