Met de net-niets kan je nog steeds genieten van de Classic Rock

pink-floyd

Wie nog één keer live wil genieten van een classic rock optreden, hoeft tegenwoordig niet meer te wachten tot een paar oude rotten zich nog eenmaal in hun glitterpakken of wijde pijpen hijsen, terwijl ze al die jaren gezworen hadden zelf nooit meer een telefoontje naar elkaar te plegen. Nee, wie echte muzikale passie wil, gaat naar de net-niets.

De net-niets

De net-niets zijn mensen die zoveel passie kennen voor hun grote voorbeelden, dat zij niet anders kunnen dan deze muziek weer voor anderen tot leven te brengen. Denk aan The Pink Project (Pink Floyd Zie foto), The Musical Box (Genesis) of The Bootleg Beatles (The Beatles). Bands die veelal niet eens meer van de echte te onderscheiden zijn.

Toppunt van muzikale passie

De net-niets zijn het toppunt van muzikale passie. Voor een fractie van het bedrag dat je wellicht voor het origineel zou betalen, word je getrakteerd op niet alleen fantastische muziek, maar veelal ook een geweldige show.
Eén kleine waarschuwing, vanuit eigen ervaring: betreed de zaal niet hoogzwanger. Bijna geboren baby's zijn net zo gevoelig voor muzikale passie en zoeken wild naar de uitgang...Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere