Cilla Black onverwachts op vakantie overleden

Geheel onverwachts is de zangeres en tv-persoonlijkheid Cilla Black op 72 jarige leeftijd in haar vakantiehuis in Marbella overleden. 

Cilla BlackBeroemdheid uit de tijd van de Merseybeat

De in de Beatles-stad Liverpool geboren zangeres, die eigenlijk Priscilla White heette, was de enige vrouwelijke vertegenwoordiger van de Merseybeat(jaren 60) die internationale bekendheid verwierf. Ze was vooral bekend van haar hits Anyone Who Had a Heart, You're my world en You've Lost That Lovin' Feelin'. John Lennon en Paul McCartney schreven haar eerste single, Love of the loved, die in 1963 uitkwam. 
In de jaren 80 en 90 presenteerde ze de televisieshows Blind date en Surprise, surprise voor het Britse ITV.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere