Chuck Berry komt na haast 40 jaar met nieuw album

De rocklegende Chuck Berry, die vandaag (18 okt) 90 jaar is geworden, komt in 2017 met een nieuw album uit met voornamelijk nieuwe liedjes, die hij zelf heeft geschreven en heeft geproduceerd.

Chuck BerryGroot voorbeeld voor vele pop/rock artiesten

Het Amerikaanse rock-'n-rollicoon, die een voorbeeld is voor o.a. The Rolling Stones en The Beatles, wordt op het nieuwe album, genaamd Chuck, begeleidt door 2 van zijn kinderen, gitarist Charles Berry Jr. en mondharmonicaspeler Ingrid Berry. Het wordt zijn eerste plaat sinds Rock It uit 1979 en zijn 19de studioalbum.
Berry was een van de eerste leden van de Rock and Roll Hall of Fame (1986). Meer dan dertig van zijn opnamen geraakten in de top 10 en ze worden nog altijd gecoverd door bands over de hele wereld.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere