Christine McVie van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie, de zangeres en songwriter van Fleetwoord mac, is woensdag 30 november op 79-jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.
Christine McVieMcVie schreef nummers als Little Lies, Songbird, Don't Stop en You Make Loving Fun. Daarmee had ze een cruciale bijdrage aan in 1977 uitgebrachte album Rumours, het beroemdste en succesvolste album van Fleetwood Mac. In 1971 voegde zij zich bij Fleetwood Mac, dat toen al enkele jaren bestond. Drie jaar later kwamen ook Lindsey Buckingham en Stevie Nicks bij de band. In die samenstelling behaalde de groep in de jaren zeventig de grootste successen.
De zangeres kreeg in 1998 een vermelding in de Rock & Roll Hall of Fame. De laatste bandtour was in 2019.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere