Charles Aznavour in ziekenhuis

Na een valpartij in huis is de hoogbejaarde Armeens-Franse chansonnier Charles Aznavour (93 jaar), waarschijnlijk met een gebroken bovenarm, in het ziekenhuis beland.

Charles AznavourMisschien wel de grootste chansonnier

Ondanks zijn hoge leeftijd treedt Aznavour nog steeds op. Zo gaf hij begin maart nog een concert in een vrijwel uitverkocht AFAS Live in Amsterdam. Hij wordt beschouwd als een van de grootste chansonniers. Zijn carrière van zeventig jaar bracht 294 albums en 1200 liedjes voort, waaronder de klassiekers La Bohème, Mes emmerdes, For me... formidable, Yesterday When I Was Young, The Old Fashioned Way, She en What Makes a Man.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere