Céline Dion lijdt aan zeldzame ziekte

Celine DionCéline Dion heeft het zogeheten stiff-person-syndroom, een auto-immuunziekte die bij zo'n een op de miljoen mensen voor komt. Hierdoor kan ze komend voorjaar niet optreden in Europa.
Het was al langer bekend dat Dion met gezondheidsproblemen kampt, maar tot nu toe was altijd onduidelijk wat haar mankeerde. Sinds het begin van de coronacrisis heeft Dion niet meer opgetreden. Of haar (al) verplaatste concerten augustus 2023 in de Ziggo Dome in Amsterdam doorgaan is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere