Burt Bacharach overleden

De Amerikaanse componist en pianist Burt Bacharach is woensdag op 94-jarige leeftijd overleden. Bacharach was een van de belangrijkste popcomponisten uit de twintigste eeuw. Burt BacharachZijn nummers zijn door meer dan 1000 artiesten opgenomen, zoals Dionne Warwick, The Carpenters, Aretha Franklin, Tom Jones, Cilla Black, Dusty Springfield, Luther Vandross en Scott Walker, Zijn muziek, die hij vaak schreef met tekstdichter Hal David, wordt veelal geclassificeerd als 'easy listening' en gewaardeerd voor de opvallende melodielijnen en licht klassiek georiënteerde stijl. Bekende nummers waren Raindrops Keep Fallin' on My Head, I'll Never Fall in Love Again, Close to You, What the World Needs Now Is Love, What's New Pussycat?, This Guy's in Love with You. En dit is nog maar een kleine greep uit zijn oeuvre. In totaal componeerde hij meer dan 500 liedjes en won hij zes Grammy’s en drie Oscars. Trijntje Oosterhuis is groot fan van de Amerikaanse grootmeester en nam drie albums met hem op, het laatste in 2021.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere