Bryan Ferry geeft uniek concert in AFAS Live

De 72-jarige ex-Roxy Music zanger Bryan Ferry geeft samen met het Metropole Orkest op 5 juni een optreden in AFAS Live te Amsterdam.

Wereldberoemde groep

Bryan FerryIn 1971 richtte Ferry (zang, toetsen) samen met Brian Eno (elektronische muziekspecialist) en Graham Simpson (bas) de band Roxy Music op die in de jaren 70 razend populair werd. Ze inspireerden wereldwijd duizenden (vroege) punkrockers en legden bovendien een basis voor de new wave. De grootste hits van de band waren Love is the drug, Jealous guy en Avalon.
In zijn lange carrière - ook als solo artiest - wordt Ferry internationaal geprezen als een van de meest vernieuwende en stijlvolste muzikanten uit de pop- en rockmuziek.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl