Bruce Springsteen brengt na vijf jaar een nieuw studio album uit.

Op vrijdag 14 juni verschijnt Western Stars, de opvolger van High Hopes uit 2014.

Bruce SpringsteenInvloeden van jaren 60 en 70

Bruce heeft het nieuwe album opgenomen in zijn thuis-studio in New Jersey, met aanvullende opnamesessies in Californië en in New York en is gebaseerd op popalbums uit de jaren 60 en begin jaren zeventig, die in Zuid-Californië gemaakt werden door artiesten als Glen Campbell, Jimmy Webb en Burt Bacharach. Springsteen zelf is erg enthousiast over zijn 19e studioplaat : "Het is een parel van een album." Ook ziet hij Western Stars als een terugkeer naar zijn eerdere platen zonder The E Street Band, zoals Tunnel Of Love (1987) en Devils & Dust (2005). Het album bevat dertien songs, waarin ook onder anderen Patti Scialfa, David Sancious en Jon Brion te horen zijn.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl