Brothers zijn meestal geen broers

foto - Vinyl-Lp : righteousbrothersNet als de Doobie Brothers of de Walker Brothers waren de Righteous Brothers helemaal geen broers.The Righteous Brothers waren Bill Medley en Bobby Hatfield, die elkaar begin jaren ’60 tegen het lijf liepen. Tijdens een van hun eerste optredens riep iemand vanuit het publiek: ’That’s righteous, brothers!’, wat zoiets betekent als: ’Dat klinkt lekker, vrienden!’. Daarmee was de naam van het duo geboren: The Righteous Brothers, dus.Bobby en Bill kwamen in contact met Phil Spector, de meesterproducer die in die tijd op het toppunt van z’n kunnen was. Met de eerste hit was het meteen raak: ’You’ve lost that lovin’ feeling’ uit 1965 werd de allergrootste hit van het duo. Een echte klassieker, die in de VS te boek staat als de meest gedraaide plaat ooit op de radio. Sinds 1965 is hij al bijna acht en een half miljoen keer gedraaid!


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl