Bronski overleden

Bronskie BeatSteve Bronski, de oprichter en toetsenist van de Britse band Bronski Beat, is op 61-jarige leeftijd overleden. De band maakte succesvolle nummers als 'Smalltown boy' en 'Why?'.
Steve Bronski, geboren als Steve Forrest, speelde keyboards en percussie bij de groep Bronski Beat, waar vooral de zanger Jimmy Somerville opviel met zijn hoge kopstem. Hij zong later bij de groep The Communards.
Derde lid van de groep was Larry Steinbachek, die ook keyboards en percussie speelde. Steinbachek overleed in 2017.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl